Toblerone torta

You may also like...

18 Responses

  1. Meta says:

    Če želim narediti torto s premerom 26 cm ali moram povečati sestavine oz. za koliko v tem primeru? Hvala
    Lp

    • Midva says:

      Zdravo Meta!
      Misliva, da ni potrebno nič povečati sestavin, bo tortica prišla rahlo nižja. Lahko pa sestavine za kremo povečaš za 1/3 in bo višina približno ista! Lp, Midva

  2. Meta says:

    Zanima me še ali je vrečka Kremfix mišljena kot mala ?
    Lp
    Meta

  3. Anja says:

    Živijo!
    Rada bi naredila malce višjo torto, pa bi vzela količino enako ter premer zmanjšala na 20 cm.

    Zanima me kako visoka je tu torta in koliko je kompaktna krema?

    Hvala! 🙂

    • midva says:

      Zdravo, Anja!
      Tortica na sliki je visoka cca 6,5 cm, krema pa pride kar kompaktna, če delaš višjo tortico potem morda dodaj kakšen kremfix za vsak slučaj, da bo lepše stalo. Lp, Midva

  4. Laura says:

    Zdravo!

    mene pa zanima katero moko sta vidva dala notri, ali je vseeno katero?

    Lep dan še naprej 🙂

  5. Laura says:

    Zdravo!

    Sem naredila biskvit, vendar delam v modelu 26cm in pride biskvit res zelo tanek, krema pa pride tako kot mora.
    Za koliko in katere sestavine moram povecati da pride vsaj za 1cm visji biskvit?
    Hvala 🙂

  6. Tamara says:

    Zivjo! Kje se kupi zlati prah?

    • midva says:

      Zdravo Tamara!

      Zalti prah sva kupila v trgovini Peki na rudniku, lahko ga pa naročiš tudi preko njihove internetne strani. Lp, Midva:)

  7. Tamara says:

    Hvala! Zanima me se koliko casa traja celotna izdelava torte? V cetrtek moram eno narediti, drugo pa v petek in da si znam razporediti cas. Hvala lepa!

  8. Tamara says:

    V receptu vmes piše še: Ko se biskvit speče in ohladi, ga prestavi v obod za torte, ki je obdan s acetatno folijo (ali papirjem za peko) ter prelij z 15 žlicami mleka.. A ni že v prvem koraku, ko pečem biskvit, le ta v pekaču za torte, a potem rabim 2 pekača, da prestavim biskvit?

  9. Nina says:

    Pozdravljena.
    Bi bilo možno narediti to torto, brez čokoladne glazure in da se obda s ticino maso? Hvala, Nina.

  10. Nastja says:

    pozdravljena, ali lahko naredim čokoladno smetano že en dan prej in jo imam nato čez noč v hladilniku, da se ohladi in jo drugi dan stepem?

  11. SLOVENKA says:

    RECEPTI SU VAM PRELEPI .RAZMISLITE I O PREVODU NA SRPSKI.HVALA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.