Sladoledna torta z browniejem in čokoladno zemljo

You may also like...

3 Responses

  1. Tamara says:

    Tole bom v kratkem delala pa me zanima koliko casa mora biti polovicna torta v zmrzovalniku preden je pripravljena na drugi del sladoleda? 2 litra sladoleda v 22 cm pekacu se mi zdi res ogromna kolicina, imata morda visji model za torto, ker me skrbi, da moj “klasicen” ne bo dovolj visok?

    • pizmur says:

      Zdravo Tamara! Prva plast sladoleda se hitro strdi cca. 10 minut in je tortica nared še za drugo plast. Midva imava obroč za sestavlanje torte visok 6cm in tortica ni prišla čisto do vrha. Predlagava ti da pekač obdaš z peki papirjem tako lahko povišaš svoj pekač. Lp, Midva:)

  2. alja says:

    Zivijo. Lahko torto pustim cez noc v zamrzovalniku? Kako bo z biskvitom?
    Koliko casa pred postrezbo jo dam ven? Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.