Rum-kokos torta

You may also like...

8 Responses

  1. Uroš says:

    Kot da bi bral tisto cousy, comfort like, mladinsko povest.
    TOP

    Je shranjeno in bo enkrat na krožniku. NJAM

  2. Valentina says:

    Zanima me kaj je to rumov ekstrakt in s čim ga lahko zamenjam če ga nimam (z navadnim rumom).
    Hvala za odgovor…

    • midva says:

      Zdravo Valentina. Rumov ekstrakt je rumova aroma ki jo prodajajo v takih majhnih stekleničkah kakor vanilijevo aromo. Lahko pa jo brez problema zamenjaš z navadnim rumom:)

  3. Tanja says:

    super zgleda!!! zanima me, kako je to z polaganjem v hladilnik, najprej vlijemo kokosovo maso, damo v hladilnik, potem čokolado, zopet damo v hladilnik, potem spet kokosovo plast,čokolado…vsako posebej vlivamo v pekač in postavljamo v hladilnik? sem prav razumela?
    hvala za odgovor 🙂

  4. Tjaša says:

    Zdravo! Najprej bi rada povedala, da vas spremljam kakšni 2 leti in sem spekla že kar nekaj vaših dobrot. Pred dnevom sem fanta presenetila z vašo tortico cookies-nutela kombinacijo, ki je vsem super-duper-odlična. Zaenkrat je vse uspelo, vendar bi tokrat vseeno za vsak slučaj vprašala glede količine želatine? Ker po sliki tokrat nisem čist 100%…Ste uporabili 2 manjši ali 2 večji vrečki želatine, torej 12 lističev vse skupaj? Tokrat pečem za prijateljičin rojstni dan in bi rada, da tortica uspe brez kakšnih dodatnih težav..;)). In če sem prav razumela glede smetane (saj bom v celotnem receptu uporabila kar sladko smetano namesto kokosove) je pride 500 ml v kremo s kokosom in 300 ml v čokoladno ali se motim?…. hvala za pomoč in upam, da dokaj hiter odgovor. Lp. in uspešno ter z idejami polno packanje v kuhinji želim! 🙂

    • midva says:

      Zdravo Tjaša!

      Naju veseli, da vam je piškotella teknila, nama je tudi ena izmed boljših tortic:). Pri rum- kokos torti sva uporabila 12 lističev želatine (v eni vrečki jih je 6). Glede smetane pa si prav razumela:) Veliko veselja pri ustvarjanju. Lp, Midva

  5. Valentina says:

    Ziujo!
    Lotila se bom tele tortice pa me nekaj zanima. V trgovini nisem nasla kokosove smetane za stepanje temvec samo kokosovo smetano za kuhanje. Bo vseeno v redu?? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.