Pistacijeva torta z belo čokolado in marcipanom

You may also like...

12 Responses

  1. BORKA says:

    Pozdravljena.
    Čudovito in mamljivo.
    Zanima me ali se da maricap s čim nadomestit?

    Hvala in lp,
    B.

  2. Monika says:

    Pozdravljeni. Danes si bom spekla torto, pa sem ugotovila, da nimam koruznega škroba. A se ga lahko nadomesti s čim drugim? Navadno moko?

    Lp in hvala

  3. Katja says:

    Res odlična torta!

  4. marjetka says:

    Živjo, se potem vrtnični listi pred zaužitjem odstranijo?

  5. Saša says:

    Pozdravljeni, a lahko s čim nadomestim marcipan? Nismo ljubitelji marcipana. Hvala, lp.

  6. Gaga says:

    Predivna torta! Pravila sam je mužu za rođendan, oduševljeni su svi koji su je probali.. Hvala na odličnom receptu, postavila sam ga i na svoj blog ❤
    http://gagasrce.blogspot.rs/2017/10/torta-od-pistaca-marcipana-i-bele.html

  7. Beti says:

    Živjo, malce drugačno vprašanje: koliko časa zdrži v hladilniku ta torta (sicer sem recept malce preuredila po svoje), da bo še dobra? Naredila sem jo v nedeljo zvečer, bo jutri še vredu? Me malce skrbi, ampak ni šlo drugače … 🙂

    Hvala in lp, Beti

  8. Mateja says:

    Videti je slastna. Zakaj naj bi se biskvit pekel v dveh rundah? A ne bi šlo vse naenkrat, biskvit pa prerežemo na pol?

    • midva says:

      Midva se biskvitov lotiva vedno v več rundah zato, da so vedno enaki in ker se pri rezanju rado kaj zalomi.
      Seveda pa ni nič narobe, če spečeš vse naenkrat in potem prerežeš, le čas peke biskvita ustrezno povečaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *