Pečen puding brez škroba z gozdnimi sadeži

You may also like...

6 Responses

  1. Barbara says:

    A lahko samo vprašam koliko keramičnih prestolov sta napolnila? 😀

  2. Lucija says:

    Kam daš pa jajčno mešanico?

    • midva says:

      Lucija, prav imaš – nadležen tiskarski škrat jo je zopet zagodel!
      Po hitrem postopku sva se navihanca znebila in v recept napisala manjkajoč korak.
      Hvala za opozorilo 🙂
      LP, Midva

  3. Marija says:

    Živijo,
    Jaz sem v receptu pogrešala, moko,ker je bilo preveč tekoče.

    • pizmur says:

      Zdravo Marija! V receptu lahko zaslediš, da sva napisala, če si želiš tekočo sredico peci manj, če si želiš puding v čvrstem stanju pa ga peci dlje. Tako da, če si želiš puding v čvrstem stanju ga naslednjič peci dlje:) Lp, Midva:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *