Narastek iz ječmenove kaše

You may also like...

4 Responses

  1. maja says:

    Količine sem točno izmerila, ampak mislim, da je 600 ml mleka le malo preveč. Jaz sem namreč dobila kar precej tekočo maslo, zato sem hitro dodala prašek za vanili puding, da je zadeva vsaj malo bolj kompaktna. Drugače pa je zelo dobro. Naslednjič poskusim za manj mleka. Prosim za vaše mnenje.

    • midva says:

      Zdravo Maja!
      Količina mleka je do ml natančna. Pravilno je, da je masa na začetku precej tekoča, saj ječmen posrka vase vsega med pečenjem, zaradi tega sva pa narastku dodala še jabolka da na koncu ne pride presuho. Lp, Midva:)

  2. Tadeja says:

    Mmm njam, tole pa izgleda simpl:) Bom pa tudi jaz poskusila! Je treba ječmen prej kaj namočiti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *