Jogurtovo-kokosova luknjasta torta z malinami – brez moke

You may also like...

24 Responses

  1. Irena says:

    WAW, njam njam, nujno probam 🙂

  2. Maja says:

    Zdravo, jutri nameravam pripraviti to torto pa me zanima ali lahko v kremi izpustim kokosovo moko ali jo moram s čim drugim nadomestiti, da bo krema uspela? Hvala in lp.

  3. beti says:

    Super recept, še boljša torta! Sama sem sicer maline zamenjala z jagodami 🙂

  4. Špela says:

    Tale torta izgleda super in jo imam namen sprobat. Zanima me, če vzamem pekač 28cm, ali je boljše da sestavine podvojim? lp

  5. Anon says:

    Torta, ki jo je zabavno jesti ^^

    Zanima me, koliko manj dam sestavin, če delam majhno tortico za eno osebo, tako, da pridejo 4 luknje? (premer..15 cm?) Kolikšen je potem čas pečenja? :/

    Hvala! 😀

    • midva says:

      Živijo,

      za torto s premerom 15 cm vse sestavine pomnoži s faktorjem 0,4. Biskvit se peče enako dolgo kot v receptu 😉

      Veliko veselja pri peki!

  6. Mateja says:

    Pozdravljeni, zanima me ali je kot kokosova moka mišljena mleta kokosova moka ali kokosovi kosmiči?

  7. Danijela says:

    noro dobra torta 🙂

  8. Teja says:

    Mene pa zanima če lahko čisto izpustim kokos pri podlagi in kremi..s čim naj ga nadomestim?

  9. Maja says:

    Pozdravljeni. Zanima me če lahko navadni jogurt zamenjam z jogurtom z okusom kokosa?

  10. Teja says:

    Mene pa še zanima, kakšen biskvit naredim da bo čisto navaden? Brez orehov kokosa? Ali lahko tega kolikor jajc toliko žlic moke? Naši so zbirčni ;)) hvala.. lp Teja

  11. Miša says:

    Zanima me, če bi lahko želatino zamenjala z agarjem? Hvala, Miša

    • midva says:

      Zdravo Miša!
      Lahko. Lp, Midva 🙂

      • Miša says:

        Totra narejena in zmanjkala v sekundi! Odlična je, tako osvežilna a kremasta hkrati! Odlična! 🙂
        Edina malenkost, ki se mi ni 100% posrečila je bil zgornji rob luknjic, ki se je pri jemanju kozarčkov ven malo ”nacefral”. Sicer se ni fejst opazilo ko sem vlila not maline, me pa zanima zakaj se mi je to zgodilo. Bi morala kozarčke odzunaj namočit preden sem jih dala not ali bi morala natočit toplo vodo? Ker so šli kolko tolko vredu ven nisem zamenjala vode s toplo.

        Super sta! 🙂

  12. Andreja says:

    Zivjo, ravno pecem tole torto… a mora biti biskvit cisto ohlajen, predno se vez polije krema? Malo se mi mudi namrec….

    Hvala in lp, andreja

    • midva says:

      Zdravo Andreja!

      Da biskvit mora biti čisto ohlajen, lahko si pomagaš z zmrzovalnikom, da se hitreje ohladi.Lp, Midva:)

  13. Sara says:

    Pozdravljena,
    mene zanima ali bi lahko ta biskvit uporabila za klasicno torto (biskvit, krema, biskvit plasti)? 🙂 Najlepsa hvala, vasi recepti so zakon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.