Hruškova torta z medom in orehi

You may also like...

9 Responses

  1. Urša says:

    Recept brez komentarja me vedno navdaja z nejevoljo in tega si ta torta res ne zasluži. Biskvit je odličen in se enkratno poveže z ne preveč sladko kremo. Edini minus te torte je, da jo gostje hitreje pospravijo s krožnika kot pa je povprečen človek sposoben nov kos odrezat.

    • midva says:

      Urša!

      Hvala, ker si morebitno nejevoljo okoli te torte odpihnila s svojim zabavnim in laskavim komentarjem 😀

      LP, Midva

  2. Tea says:

    Pozdravljena! Mene pa zanima ali je na vrhu torte za dekoracijo hruška v vinu?

  3. Majda says:

    Zdravo Midva 🙂

    najprej naj vaju pohvalim, za ta čudovit recept ! Jeej, hvala, pa tako rožnato, sončkasto, čudovito napisan. Zdi se mi, da je torta itak dobra za vse letne čase.. Hruške so vedno top in osvežilne, orehi tudi, med pa da ne govorim. Zanima me samo, ali lahko to želatino v lističih zamenjam z želatino v prahu?
    Lističi me nekako vedno pustijo na cedilu .. :/

    Hvala in lep dan,
    Majda

    • midva says:

      O, hvala Majda za pohvale! Seveda lahko lističe zamenjaš z mleto želatino, uporabi skorej celo vrečko mlete želatine kar bo zadostovalo za 5 lističev. Lp, Midva:)

  4. Eva says:

    Zivjo, po vajinem receptu sem naredila hruskovo torto. Biskvit je bil odlicen, rahel, res dober. Krema pa je bila zbita in tezka, ceprav sem se do pike drzala recepta. Imata kaksno idejo kaj je slo narobe? Hvala za odgovor.

  5. Eva says:

    Ali je mozno, da sem prevec miksala maacarpone? Hvala za pomoc in nasvet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.