Hladna kumarična juha

Svežina je po juhi priplavala

 

Ni je stvari, ki je midva ne bi z veseljem zmiksala na prafaktorje! Najino destruktivnost se je pogumno odločil podpreti Bosch in nama na test poslal mešalnik VitaStyle Mixx2Go.


Še bolj kot na nebrzdano miksanje pa sva nora na župe. Poleti se žal vse prevečkrat zgodi, da se morava vročim tekočim dobrotam odreči, saj bi drugače zakuhala kot v risankah. Zanalašč sva tokrat ušpičila hladno in lahko juho iz kumar, jogurta, koromača in mete, ki poživi še tako zatežen dan!


Z uporabo mešalnika Mixx2Go pa razvajava še najino tretjo lastnost – lenobo.
Pozabi na veučakano postopanje ob šprorgetu in raje sestavine nameči kar v mešalnik in po zares kratkem in zadovoljivem miksu bo sveža juha nared!


Primešaj si:
100 g jogurta
2 žlici kisle smetane
dve kumari
1 list koromača
pest metinih listov
pol čebule
1 strok česna
2 žlici limoninega soka
sol
poper

Brez primernega mešalnika ne bo šlo. Midva priporočava Bosch VitaStyle Mixx2Go, ki je dovolj majhen, da imaš izgovor, da ga vlačiš povsod s seboj. Poleg dveh steklenih posod ti zraven radodarno vržejo še simpatično stekleničko, ki te lahko s poljubno vsebino spremlja vsepovsod.

Recept za presno župco je nadvse preprost:
Kumare po dolgem presekaj na pol in jih odreši semen. Nareži jih na kocke.


Čebulo in česen olupi in nareži in ju prav z vsemi ostalimi sestavinami natlači v mešalnik. Prižgi ga in uživaj v radostnih zvokih destrukcije. Morava reči, da je bil tale mali Boschev mešalnik kljub zavidljivi moči presenetljivo tih!
Dobljeno zeleno zmešnjavo posoli in popopraj po okusu.


To je to! Ne kompliciraj in si nalij sveže juhe.


Čeprav ti te hladne zelene juhce ni potrebno srkati, to vseeno počneš zaradi čistega užitka.


Svež tek!

Leave a Reply