Sočni borovničevi muffini s kokosovo moko

You may also like...

6 Responses

  1. Lucija says:

    Mafini so super, sočni, okusni! Ravnokar sem jih naredila in jih že pridno jemo 😀
    Zanima me samo, če bi mogoče lahko zamenjala količine pri kokosovi moki in ovsenih kosmičih, ker bi raje imela malo manj intenziven okus po kokosu.

    • midva says:

      Lucija,

      Količino kokosove moke lahko zmanjšaš na polovico (60 g), nadomestiš pa jo lahko s približno tremi žlicami mletih ovsenih kosmičev. Kosmiče dodajaj postopoma, medtem pa spremljaj gostoto mase, da ne bodo muffini premokri ali pa presuhi.

  2. Damjana says:

    Sem naredila tele mafine in toblerone torto za rd in oboje je (bilo) odlično! V torto sem dodala še domač karamel (ne bi bilo potrebe, a sem ga imela)
    Hvala za oba super recepta!

  3. Tamara says:

    Živijo,
    Bi šlo tole tudi z grškim jogurtom, namesto skute?
    Ga imam ravno v hladilniku za poorabit 🙂

    • midva says:

      Zdravo Tamara!

      Bi šlo, samo boš morala dodati več kokosove moke, saj je grški jogurta malo bolj tekoč kot skuta. Lp, Midva:)

  1. June 23, 2015

    […] letos nabiralništva lotila preveč resno, imava borovnic že poln kovček. Kljub dvema poskusoma (borovničevi muffini, borovničeva ombre torta), se te modre kroglice še vedno skrivajo po vseh kotičkih najinega […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *