Borovničev cheesecake brez peke

You may also like...

11 Responses

  1. Urška says:

    Zanima me, če lahko namesto namaza z lešniki in kakavom dam nutello?

  2. Urša says:

    Živjo, bi šlo s tortnim modelom premer 26cm? Lp Urša

  3. Kaja says:

    Ne sprašujem sicer za to torto, vendar na splošno, če mi lahko svetujeta. 🙂 Ali je torto bolje okrasiti en dan prej ko jo spečeš ali naslednji dan?(se pravi preko npr. ganache ali kaj podobnega) lp in hvala za odgovor:)

    • midva says:

      Zdravo Kaja!
      Midva vedno tortico pustiva čez noč v hladilniku. Nato jo naslednji dan, dava ven iz oboda ter jo popolnoma okrasiva torej ganache in ostali okraski ali sladka smetana, maslena krema itd…

  4. Majda says:

    Zanima me ali lahko uporabim tudi zmrznjene borovnice? Če ja, kaj predlagata, jih je bolje predhodno odtaliti ali kar zmrzjene vreči v lonec?

    • midva says:

      Zdravo Majda! Seveda lahko uporabiš zamrznjene borovnice, ne rabiš jih nič odtaliti, kar v lonec z njimi:) Lp, Midva;)

  5. Sara says:

    Lahko namesto borovnic uporabim katero drugo sadje? Lp

  6. Vesna says:

    Kakšen kakav pride v zadnjo plast? Sladki ali grenki?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.