Biskvitni piškoti brez moke

You may also like...

4 Responses

  1. Simona says:

    Živjo!
    Pred kratkim sem se drugič lotila teh piškotov in tako kot prvič bila brez uspeha. Okus je namreč zelo grenak, biskvit pa je videti nekoliko zbit in moker. Naj povem, da sem namesto kakava uporabila čokolado v prahu in namesto temne čokolade jedilno čokolado. Ker so mi piškoti res simpatični, bi jih želela delati tudi v tretje. Bi lahko uporabila mlečno čokolado namesto temne? Hvala za odgovor

    • midva says:

      Zdravo Simona!

      Čokolada v prahu ni bila dobra izbira, saj ne popije toliko tekočine kakor temen kakav, zato je prišel tudi biskvit bolj moker in zbit. Z mlečno čokolado še nisva poskusila, vrjetno bi šlo vendar ti vseeno priporočava da uporabiš temno čokolado in dodaš malo več sladkorja, če vam ta močen okus temne čokolade ne paše.
      Lp, Midva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *